Αφίξη       Αναχωρήση         E-mail          Δωμάτιο      

Παρακαλώ Διαβάστε τους Όρους & Προϋποθέσεις Κρατήσεων
Πολιτική Απορρήτου:

Στο www.angela-corfuhotel.com δεσμευτεόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για και τις κρατήσεις σας ώστε να παρέχουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που μας παρέχετε ως μέρος αυτής της διαδικασίας. Όταν κάνετε κράτηση απ΄΄ το www.angela-corfuhotel.com, πρέπει να γνωρίζουμε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου.Το www.angela-corfuhotel.com δεν κάνει την λίστα του διάθεση σε τρίτους.

Πληρωμή:

Η κατάθεση του 20% απαιτείται για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας και θα πρέπει να γίνονται εντός μιας εβδομάδας από την κράτησή σας. Το υπόλοιπο 80% θα πρέπει να εναποτίθενται κατά την άφιξη.

Πολιτική ακύρωσης:

Σε περίπτωση που υπάρχει ακύρωση πριν από την 8η εβδομάδα πριν από την άφιξη, το σύνολο των καταθέσεων θα πρέπει να επιστραφούν. Σε περίπτωση ακύρωσης μεταξύ της ημέρας 55 και 28 πριν από την άφιξη, το 50% της προκαταβολής επιστρέφεται. Σε περίπτωση ακύρωσης 27 ημέρες πριν από την άφιξη, το 25% της προκαταβολής επιστρέφεται. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το συνολικό ποσό θα παρακρατηθεί.

Check-In: 15.00pm & Check-Out: 11.00am

Υποχρεώσεις του Πελάτη:

Ο Πελάτης συμφωνεί: 1. Την καλή προσοχή του ακινήτου, να το αφήνει καθαρό και τακτοποιημένο και σε καλή κατάσταση στο τέλος της περιόδου μίσθωσης. 2. Να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες ή τους αντιπροσώπους του πρόσβαση στο ακίνητο ώστε πραγματοποιήσει επείγουσα συντήρηση.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες:

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για ταξιδιωτικά έγγραφα του / της (διαβατήρια, άδειες οδήγησης, έγγραφα κυκλοφορίας οχημάτων, ασφάλιση αυτοκινήτων, κ.λπ.).

Ζημιές:

Ο Πελάτης συμφωνεί να πληρώσει για τυχόν θραύση, απώλειες ή ζημιές στο ακίνητο, εξαρτήματα ή το περιεχόμενό που προκαλείται ή που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης. Αν ένας πελάτης είναι υπεύθυνος για τη ζημία ή απώλεια οποιουδήποτε στοιχείου του ακινήτου αποθέματος κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης, θα γίνεται χρέωση σε τοπικό επίπεδο για την κάλυψη του κόστους αντικατάστασης ή επισκευής.

Αν Έχετε Κάποιο Παράπονο:

Τα παράπονα πρέπει να γίνονται στο www.angela-corfuhotel.com αμέσως, ώστε να έχει την ευκαιρία να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Παράπονα που έλαβε μετά το τέλος της περιόδου μισθώσεως, δεν μπορεί να γίνουν δεκτά. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα γεγονότα έξω από τον έλεγχό μας, π.χ. κατανομή του οικιακού εξοπλισμού, κακές καιρικές συνθήκες και φυσικά φαινόμενα ή τις δράσεις των εταιρειών μεταφοράς.

* Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν επιχειρήσεις κοινής ωφελείας (ηλεκτρικό ρεύμα, ύδρευση, τις υπηρεσίες καθαριότητας, καθαρισμού της πισίνας και την κηπουρική), καθώς και όπως του ΦΠΑ και τους δημοτικούς φόρους.